СТАНИ ЧАСТ ОТ "БУРГАС РЕЦИКЛИРА"

Запознай се с екипа, подкрепи ни и участвай в актуалните инициативи!
Всяка четвърта сряда от месеца от 18:30 организираме отворени срещи в читалище "Хамалогика". Научи темите за обсъждане във Фейсбук страницата ни и събитието. Заповядай и се запознай с екипа и актуалните инициативи, по които работим!
Последвай ни във Фейсбук

Стани доброволец

Всички инициативи на "Бургас Рециклира" са доброволни и се осъществяват с помощта на активни ентусиасти, които обичат децата и екологията. Ако дариш време за каузата, ще получиш в замяна тонове позитивни емоции в приятелска среда, полезен опит и нови знания. Заяви участие на hamarecycle@gmail.com.

Стани партньор

Подкрепете инициативите на "Бургас Рециклира" като дарите образователни или други необходими материали или средства за провеждането им. Ако екологията и образованието на децата не са ви безразлични и искате да помогнете, свържете се с нас на hamarecycle@gmail.com, за да обсъдим възможностите.

Направи дарение

Инициативите на "Бургас Рециклира" се разрастват в последните пет години и достигат до все повече училища и граждани. За да е оптимален ефектът от тях и за успешното им протичане са необходими и парични средства. Ако имате желание да дарите сума на инициативата, свържете се с нас на hamarecycle@gmail.com!
Изразете гражданската си позиция като вземете участие в избрани онлайн петиции и обсъждания на важни, екологични теми. Ние подкрепяме петицията срещу производството на пластмаса за еднократна употреба на Greenpeace България. Ако и вие сте съпричастни, моля подпишете петицията и я споделете.
Петиция на Greenpeace за пластмасата
Сигнализирайте за нередности и незаконно изхвърляне на отпадъци на нерегламентирани за това места. За приемане на сигнали и жалби на граждани, касаещи опазване на околната среда в Община Бургас позвънете безплатно на тел. 056 843 891 или на кратък номер *565, 1-дежурен; 2-опазване на околната среда; 3-озеленяване, детски площадки и пейки; 4-оператор.
Мобилно приложение на Община Бургас